Life coaching

Zelfbewust in het leven staan


Wil je graag:

  • weten waar je energie van krijgt?
  • balans in werk en privé?
  • zelf de regie weer pakken?
  • je grenzen duidelijk kunnen aangeven?
  • zelfverzekerd in het leven staan?
  • weer positiviteit ervaren?
  • meer innerlijke rust?
  • vol vertrouwen keuzes maken?
  • weer genieten?

Coaching helpt jou vooruit!

lifecoaching Hoeksche Waard Rotterdam

Be ready to change your goals, but never change your values

Dalai Lama

Dit bied ik jou

Coaching Dichtbij jezelf

hart handen

Take a break

DIRECT INZICHT

95,-


1 uur coaching

Direct inzicht in jouw eerste stap
Gratis bij vervolg coachtraject

icoon flower

Inchecken bij jezelf

STAPPEN VOORUIT

975,-

3 maanden traject
Check-in + 5 sessies

Inzicht in jouw onrust
Met vertrouwen stappen vooruit

icoon life

Turn off - Tune in

JOUW PAD HELDER

1.450,-

6 maanden traject
Check-in + 8 sessies

Volledig verbinding met Jezelf
In balans met nieuwe keuzes
Zelfbewust en energiek

Waar gaat lifecoaching over?

Bij lifecoaching richten we ons op de stappen die jij wilt zetten. Lifecoaching gaat over jouw persoonlijke groei hierin en jouw zelfbewustzijn. We gaan even volledig stilstaan bij jou als uniek persoon. We ontdekken wat jíj belangrijk vindt, waar jij je bed voor uit komt en waarom sommige dingen niet lukken zoals je zou willen. In welke patronen zit je vast en wat zijn je valkuilen. Welk pad wil je het liefste gaan volgen? 

Je hebt invloed op de keuzes die je maakt, maar niet altijd op de uitkomst hiervan. En hoe ga je daar mee om? Jouw wereld en mogelijkheden zijn veel groter dan je in eerste instantie denkt!

Met stilstaan bij je gevoel kom je écht vooruit!

Echt verbinding maken met jezelf, betekent ook stilstaan bij je gevoel. Wat zeggen jouw lichaam en intuïtie jou?  Waar luister jij naar? Naar je hoofd of naar je hart? En hoe mild en zorgzaam ben je eigenlijk voor jezelf?

Lifecoaching is vooral ook heel leuk! Het is fijn te ontdekken waar het bij jou om gaat. Stappen te zetten op een manier die bij je past. Dichtbij jezelf.

We doen het SAMEN

 

Als gecertificeerd coach werk ik volgens de Kompasvisie. Deze visie is gebaseerd op de positieve psychologie. Ik focus op wat je werkelijk wilt en jouw eigen mogelijkheden hierin. Mijn aanpak is POSITIEF en TOEKOMSTGERICHT. Waar zit je verlangen, je ambitie en je talent? Wanneer je je kompasnaald op dat beeld zet, creëer je je eigen motor voor verandering. En daar komt een enorme power vandaan! In mijn bagage heb ik veel oefeningen en methodieken om jou die power te laten ervaren. Visualisatieoefeningen, voicedialogue, RET en het gebruik van coachkaarten en spelvormen zijn hier slechts een paar voorbeelden van.

 

Als wij aan de slag gaan

Tijdens de coaching begeleid ik je intensief en zorgen we er voor dat het je duidelijk wordt waar het bij jou om gaat. Hierbij besteed ik volop aandacht aan jouw waarden en jouw gevoel. Deze geven veel zelfinzicht en je ontdekt hoe het voor jou werkt en waar je door belemmert wordt. We staan alleen stil bij impactvolle gebeurtenissen uit het verleden als dit relevant is. Dit is input om weer vóóruit te kijken. Vol vertrouwen en zelfbewust!


Take a break

Coachvragen hoeven zeker niet altijd heel groot te zijn. Met een take a break sessie krijg je 1 uur lang mijn volle aandacht voor jouw vraagstuk. Je hebt direct inzicht in de eerste stap die voor je ligt. Deze sessie is gratis als je enthousiast bent over mijn aanpak en later besluit een coachtraject bij mij te volgen.

Inchecken bij jezelf

Wil je verder inzicht in jouw onrust en met vertrouwen concrete stappen vooruit zetten? Dan is het traject Inchecken bij jezelf iets voor jou. In een periode van 3 maanden begeleid ik jou intensief. Jouw patronen worden helder en je hebt het inzicht en de tools om deze te doorbreken.  Je komt in actie op jouw eigen manier, stap voor stap. Je bent weer in staat stil te staan en te luisteren naar wat JIJ nodig hebt.

Turn off – Tune in

Voel je dat er een aantal verschillende vraagstukken tegelijk om voorrang worstelen? Wil je eigenlijk een heel ander pad in slaan? Snak je er naar om zelf weer de regisseur te zijn van je leven en niet meer vast te zitten in hardnekkige patronen? Grotere ontwikkelvragen verdienen grote aandacht en een langer coachtraject.  Het Turn off – Tune in traject van zes maanden geeft jou de intensiteit die je verdiend. Samen ontdekken we waar het bij jou om gaat en wat jij nodig hebt. Je voelt jouw innerlijke motivatie en van hieruit ga je jouw keuzes maken. Krachtige keuzes, zelfbewust en vol vertrouwen. Je hebt jezelf weer aangezet in vooruitgang. Je ziet weer kansen en hebt tools om deze te benutten. Kortom, jouw PAD wordt HELDER. 

 

Het RESULTAAT

Energie en veerkracht

Regie en helderheid

Zelfbewust en vol vertrouwen

Positief en (pro)actief

Balans en rust

 

Lees meer over mijn werkwijze en hoe een traject er verder uitziet.

Wat klanten over mij zeggen

Ik heb de coaching als zeer prettig ervaren. Ik vond het fijn met Mariska aan de slag te gaan met de vragen die ik heb en naar aanleiding hiervan stappen te maken in mijn ontwikkeling.  De toegepaste methodieken/werkvormen werkten goed voor mij, omdat deze er voor zorgden dat ik actief met mijn coachvraag aan de slag ging.

Linda

Ons coachtraject was een positieve ervaring die een goede invloed heeft gehad op de manier waarop ik in het leven sta. Coaching op een moment in mijn leven waar ik hulp bij aandacht voor mezelf kon gebruiken. 

De toegepaste methodieken en oefeningen werkten goed. Zoals bewust inzoomen op wat ik op een bepaald moment voel, hoe ik zelf over dingen denk en welke oplossingen ik zie. Een goed traject op het juiste moment. Dank je wel Mariska.

Freek

Ik vond de vasthoudendheid over mijn onderwerp heel sterk van Mariska. Door mijn onderwerp (lef en vertrouwen) niet uit het oog te verliezen, deze op verschillende manieren te benaderen en hier ‘huiswerk’ over  te krijgen, bleef ik er ook na de sessies mee aan de slag. Dit heeft mij veel bewustzijn gebracht. Ik vond het ook prettig een wandelcoaching sessie te hebben. Even lekker buiten en toch aan de slag met mezelf!

Simone

Mariska Groenenboom Stesscoach Lifecoach Rotterdam Hoeksche Waard