Klant ervaringen


Wat klanten over mij zeggen

Het was voor mij een hele ervaring me zo open te stellen als dat ik gedaan heb tijdens de reis die we samen gestart zijn. Heb dingen gedeeld die ik nog nooit eerder gedeeld heb. Mariska heeft me geleerd bewuster om te gaan met een aantal van mijn belemmeringen. Een paar zijn zelfs weggenomen. Ze kwam op de juiste momenten subtiel met tools die me echt verder hielpen. Soms zelfs tools uit mijn eigen rugzakje. Ze helpen me nog steeds bij de reis die bij haar begon, met onderweg bewuste momenten van rust, bezinning en het leren genieten van die dingen waar ik waarde aan hecht. Denk zeker eens na of een coaching traject iets voor je op kan leveren. Dit traject doen samen met Mariska is zeker aan te bevelen
Peter
De coaching bij Mariska heb ik als zeer positief ervaren. Mariska is meelevend, resultaatgericht en past de coaching persoonlijk aan op wat je nodig hebt. De coaching heeft mij enorm geholpen om zowel privé als op werkvlak stappen te kunnen zetten in de goede richting. Aanrader voor als je toe bent aan een nieuwe stap in je leven!
Zarah
Wat ik heel sterk vond aan Mariska is het meebewegen met wat er loskomt, daar op een fijne manier op inspelen en meegeven dat daar je kracht ligt.
Renate
Mariska is een rustige en warme coach. Door haar oprechte aandacht voelde ik me snel op mijn gemak tijdens onze sessies. In onze gesprekken hielp ze mij om mijn patronen kritisch te bekijken. Ze begeleide het gesprek op een natuurlijke manier maar was ook niet bang om kritische vragen te stellen. Ik denk nog dagelijks terug aan de dingen de die we besproken hebben en de punten die ik voor mezelf uit de gesprekken en de oefeningen heb gehaald. Nogmaals bedankt!
Alwin
Mariska is een mensgerichte en zeer betrokken coach. 
Ze weet een heel ontspannen en vertrouwde omgeving te creëren, waarin je je vrij voelt om datgene waarover het moet gaan op tafel te leggen.

Mariska zorgt er enerzijds voor dat je volledig in control bent over jouw traject, terwijl ze je anderzijds, haast onzichtbaar, bij de hand neemt om jouw doelstellingen effectief en efficiënt te bereiken.

De coaching door Mariska heb ik als heel prettig ervaren. Ik heb om deze coaching gevraagd om hulp te krijgen bij het terugkeren op de werkvloer na mijn burn-out. Bij terugkeer voelde ik mij allerminst zeker en vond ik het heel lastig om te beoordelen wat nu wel en wat nu niet goed handelen was.  Angst voor terugval, grenzen stellen, wat geeft wel en geen energie, waar sta ik nu precies. Alles liep door elkaar heen. De coaching heeft er bovenal toe geleid dat ik die zaken steeds beter uit elkaar heb kunnen halen. Dat leidde tot een steeds beter inzicht in waar ik nu sta, waarom iets mij nu wel of niet raakt/inspireert en energie geeft of neemt. En dat geeft vervolgens meer houvast bij het kiezen wat je nu wel of niet doet.
Marc
Vanaf het begin ben ik door Mariska gestimuleerd om te werken aan de onrust en spanning die ik vaak voel. Door middel van positief denken, zorgzamer zijn naar mezelf en niet alleen naar anderen en door mij voor te bereiden op situaties waarvan ik weet dat die irritatie kunnen geven. Spiegelen op gedrag en houding van mij (spanning, ontspanning, emotie). Het resultaat is duidelijk merkbaar.
Hans
Ik heb de coaching als zeer prettig ervaren. Ik vond het fijn met Mariska aan de slag te gaan met de vragen die ik heb en naar aanleiding hiervan stappen te maken in mijn ontwikkeling.  De toegepaste methodieken/werkvormen werkten goed voor mij, omdat deze er voor zorgden dat ik actief met mijn coachvraag aan de slag ging.
Linda
Mariska is een zeer prettig persoon, die het natuurlijke vermogen heeft om de juiste vragen te stellen die je een stapje verder kunnen helpen. Bijvoorbeeld als je vastloopt tijdens je werk of een bepaalde ontwikkelvraag hebt.
Stella
Mariska vervult haar rol als coach op zo’n manier dat ik mijzelf op mijn gemak voel. De sessies voelden natuurlijk en vertrouwd aan. De werkvormen zorgden  voor een andere wending in het gesprek, waardoor het voor mij mogelijk was om op een andere manier over mijn gedrag en situatie na te denken. Mariska is altijd discreet en professioneel geweest. Ook als ik weleens recalcitrant was. Dat gaf mij het gevoel dat ze niet oordeelde en ik  vrijuit kon spreken. Iets waar ik veel waarde aan hecht.
Chris
Het was erg prettig om samen met Mariska inzicht te krijgen in een aantal punten die mij de afgelopen periode teveel energie hebben gekost. We hebben goede sessies gehad met een resultaat waar ik erg tevreden over ben. Mariska kan goed luisteren. Er zit geen oordeel in haar reactie. Ze kan uitstekend doorvragen en helpen je gedachtes en gevoelens te ordenen en te duiden. Ik ben nu bewust van wat bepaald gedrag me in negatieve zin kost en in positieve zin oplevert. Hierdoor kan ik dit soort valkuilen in de toekomst voorkomen.
Sanne
Ons coachtraject was een positieve ervaring die een goede invloed heeft gehad op de manier waarop ik in het leven sta. Coaching op een moment in mijn leven waar ik hulp bij aandacht voor mezelf kon gebruiken.  De toegepaste methodieken en oefeningen werkten goed. Zoals bewust inzoomen op wat ik op een bepaald moment voel, hoe ik zelf over dingen denk en welke oplossingen ik zie. Een goed traject op het juiste moment. Dank je wel Mariska.
Freek
Ik vond de vasthoudendheid over mijn onderwerp heel sterk van Mariska. Door mijn onderwerp (lef en vertrouwen) niet uit het oog te verliezen, deze op verschillende manieren te benaderen en hier ‘huiswerk’ over  te krijgen, bleef ik er ook na de sessies mee aan de slag. Dit heeft mij veel bewustzijn gebracht. Ik vond het ook prettig een wandelcoaching sessie te hebben. Even lekker buiten en toch aan de slag met mezelf!
Simone
Scherp, analytisch en mensgericht. Dit zijn de woorden waarmee ik Mariska zou omschrijven.
Saniye
Mariska kan goed luisteren en de juiste dingen zeggen op de juiste tijd. En dat alles zonder je ongemakkelijk te voelen.
Arjan
Mariska is een geduldige en aardige coach. Betrokken en professioneel.
Emma